O nama

Hotel Capitano otvoren je 2013. godine. U vlasništvu i menadžmentu porodice Zloković, Hotel je dizajniran tako da svojim gostima pruži osjećaj kao kod kuće u ugodnoj, toploj i domaćinskoj atmosferi. Smješten je u staroj, porodičnoj, kapetanovoj palati u istorijskom jezgru sela Kamenari, u ambijentalnoj cjelini pod zaštitom UNESCO-a.

U srcu i središtu zaliva Boka, na 50m od lokalne trajektne luke, brzo i jednostavno možete se uputiti ka obližnjim turističkim i istorijskim centrima: Porto Novi - Kumbor, Herceg Novi, Porto Montenegro - Tivat, Kotor, Budva, Cetinje, Dubrovnik , aerodrom Tivat udaljen je 7km, aerodrom Ćilipi (Dubrovnik) 40km, aerodrom Golubovci (Podgorica) 100km.


Hotel nudi 7 luksuznih, moderno opremljenih i zvučno izolovanih soba, uređenih u mediteranskom stilu s originalnim kamenim zidovima. Sve sobe imaju flat screen TV sa satelitskim kanalima, WIFI, mini bar, modernu rasvjetu i klimu uređaj. Vlastita kupatila s tuš kabinom, opremljene su kvalitetnom kozmetikom, fenom za kosu, bade mantilom i papučama.

Hotel posjeduje intiman vrt sa bazenom u kojem gosti mogu uživati ​​u izvornom, autentičnom i prirodnom okruženju. Hotel ima sopstveni restoran koji nudi večere po principu zakazivanja, malu vinariju i besplatan parking u blizini.