Hotel Capitano
O NAMA

Hotel Capitano otvoren je 2013. godine. U vlasništvu i menadžmentu porodice Zloković, Hotel je dizajniran tako da svojim gostima pruži osjećaj kao kod kuće u ugodnoj, toploj i domaćinskoj atmosferi.

Smješten je u staroj, porodičnoj, kapetanovoj palati u istorijskom jezgru sela Kamenari, u ambijentalnoj cjelini pod zaštitom UNESCO-a.

Benefiti
direktne rezervacije

✔ Garantovano najbolje cijene!

✔ Fleksibilna promjena datuma!

✔ Najpovoljnija otkazna politika!


Hotel nudi 7 luksuznih, moderno opremljenih i zvučno izolovanih soba, uređenih u mediteranskom stilu s originalnim kamenim zidovima. Sve sobe imaju flat screen TV sa satelitskim kanalima, wifi-om, mini barom, modernom rasvjetom i klima uređajem.

CRNA GORA

Crna Gora je zasigurno jedna od najzanimljivijih turističkih tačaka na svijetu. Iako pokriva svega oko 14.000 km2 i ima tek oko 670.000 stanovnika, njen doprinos svjetskoj kulturnoj baštini utoliko je i veći.

KUHINJA

Naša domaća kuhinja nudi raznovrsnu trpezu. Hrana je univerzalno kulturno iskustvo i uključuje baš sve ljude na svijetu, a naš Hotel i naš odabran tim ljudi će se potruditi da našim gostima pripremi najukusnija jela sa pažljivo odabranog menija.

LOKACIJA